På grund av ett fel under uppdatering mellan ROVABs produktsystem och hemsidans databas har inkorrekta priser visats på flera produkter. Priserna har avaktiverats på hemsidan tills felet är åtgärdat.
Du som har beställt via hemsidan mellan 1:a April till 24:e Maj kan i de fall du betalat för mycket kontakta oss för att ersättas med mellanskillnaden.

Fraktinformation

Flera av ROVABs produkter innehåller kemikalier och oljor som kräver speciella avtal för att levereras med speditörer, vilket påverkar fraktpriset dessa produkter har. Då många produkter har leveransvariablar som beräknas efterhand med relevanta data från vår speditör Schenker, beräknas fraktpriset först efter att en order beställts. Ni har så klart möjlighet att acceptera fraktpriset innan ni betalar, eller förhandskolla genom att mejla eller ringa till vårt kontor.

Här nedan följer några generella anvisningar om vilka fraktpriser som kan förväntas:

Alla varor som fraktas som ett normalt paket, ej skrymmande och under under 30 kg, och som inte innehåller kemikalier eller flytande substanser, kostar 160 kr att frakta, oavsett plats i landet.

För varor som inte kan fraktas som paket (T.ex. oljor/kemikalier) eller som kräver större eller specialutrustade transportfordon (t.ex. farligt gods) kan våra kunder förvänta sig varierande fraktpriser beroende på var i landet leveransadressen befinner sig. Generellt sett gäller följande priser:

  • Transport inom södra- och mellersta Sverige: 160 kr – 300 kr beroende på transporttyp och sträcka.
  • Transport till Norrland: 200 kr – 300 kr för mindre dunkar (5 liter), 1000 kr – 1500 kr för 20 liter eller mer.

Alla frakter sker i normalfallet genom ROVABs förhandlade fraktavtal, vilket ger dig som kund en förmånlig fraktkostnad på din beställning.