AUTOMATISKA SMÖRJSYSTEM

Rätt mängd till rätt plats vid rätt tid, för en smidig drift och optimal livslängd; Oavsett om du driver en liten verkstad eller en stor industrianläggning kan integrering av ett automatiskt smörjsystem avsevärt förbättra din driftseffektivitet och maskinernas livslängd.

Läs vidare

Korrekt och frekvent smörjning minskar slitage, korrosion och energiförbrukning

…men att göra det manuellt kan vara tidskrävande och riskfyllt; felsmörjning och svåråtkomliga smörjpunkter kan leda till maskinfel och personskador. Automatiska smörjsystem ser till att rätt mängd smörjmedel hamnar på rätt plats vid rätt tidpunkt, utan risker för underhållspersonal och maskiner.

 

ROVAB erbjuder produkter och tjänster från två av Europas ledande producenter av automatiska smörjsystem:

  • MEMOLUB – Mångsidiga system för upp till 12 smörjpunkter. Passar för lättare applikationer så som elmotorer, vattenpumpar m.m.
  • GRACO – Kraftiga och avancerade system för upp till 300 smörjpunkter, för omfattande automatisering av smörjunderhåll.

 

Memolub är en ledande leverantör av automatiska smörjsystem som sedan 1987 designat och producerat flera högkvalitativa en- och flerpunktssmörjsystem. Deras system är kända för sin högkvalitativa tillverkning och mångsidighet som ger hög säkerhet och hållbarhet. Med en Memolub levereras ditt smörjmedel till rätt plats, i rätt mängd, vid rätt tidpunkt.

Memolub erbjuder olika typer av smörjapparater:

  • VISIO-system med visuell feedback. Finns med batteridrift.
  • HPS-system för tillverkare (OEM). Finns med batteridrift.
  • EPS- och EPS Memory-system för maskiner som ofta stängs av
  • PLCD-system som programmeras via PLC
  • Memolub One för precisionssmörjning. Finns med batteridrift.
  • DS-system för decentraliserad lågtryckssmörjning

Memolub tillhandahåller även tillbehör, såsom adaptrar, pumpar, borstar och monteringsfästen, samt påfyllningsbara behållare och patroner för olika sorters smörjmedel. Memolub erbjuder pålitliga och effektiva lösningar för automatiserad smörjning som optimerar utrustningens prestanda och minskar underhållskostnaderna.

Kontakta oss för mer information:

Kontakt

Intresserad?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakt