Jordbruk

Som en av ROVABs första grundpelare är jordbruksunderhåll viktigt för oss. Början till ett hållbart samhälle innebär hållbara lösningar och metoder inom industrierna som ger oss mat och material. Därför har vi i 33 år specialiserat oss på utrustning och produkter som ökar livslängd och effektivitet på jordbruksmaskiner, som minskar på onödiga oljebyten och som klarar de tuffaste miljökraven vi har i Sverige.

På ROVAB driver vi ett eget ekologiskt och kravcertifierat lantbruk på mark som har brukats av ROVABs grundare och hans familj i generationer. Det gör att vi förstår de utmaningar som dagens jordbrukare möter i sin vardag; både de moderna problemen som ökande krav från myndigheter och känsligare maskinkomponenter, men även de äldre problemen som ständigt försämrad olja, slitage och haverier.

Vi erbjuder till exempel bypassfiltreringsprodukter som filtrerar din maskins olja under arbete, högkvalitetsfetter som klarar de tuffaste arbetsförhållanden och oljor framtagna för vårt hårda nordiska klimat. Med ROVABs hjälp kan du mer än halvera, ibland nästan eliminera, risken för haverier och stillestånd som inte orsakas av produktions- och komponentfel i maskinen.

Intresserad?

Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa ditt jordbruk.

Kontakta oss